Sisteme: Mini imprimante

 • bixolon-srp-350

  Bixolon SRP-350

  Imprimanta Bixolon SRP-350 se foloseste cu suscces in restaurante, baruri, cafenele, fast-food, magazine, supermarket pentru tiparirea de:

  Bonuri de plata
  Coupoane
  Tichete
  Rapoarte zilnice
  Bonuri de bucatarie
  Bonuri de livrare

  Detalii
  Post Tagged with
 • bixolon-srp-350-ii

  Bixolon SRP-350 II

  Imprimanta termica economica. Domenii de utilizare recomandate: sisteme POS, sisteme de acceptare carduri, data logging, mijloace de masurare a greutatii, imprimare in bucatarie, restaurante

  Detalii
  Post Tagged with
 • bixolon-srp-350-plus-ii

  Bixolon SRP-350 Plus II

  Cel mai rapid model, are o viteza de imprimare de 200mm/sec. Diferite interfete: USB 2.0 (default), interfata a doua la alegere RS-232C (serial) sau IEEE-1284 (paralel), optional Ethernet. Economic din punctul de vedere al spatiului ocupat (de dimensiune mica, montabil pe perete). Domenii recomandate pentru utilizare: sisteme POS, sisteme de acceptare carduri, data logging, mijloace de masurare a greutatii, imprimare in bucatarie.

  Detalii
  Post Tagged with
 • bixolon-srp-f310

  Bixolon SRP-F310

  Bixolon SRP-F310 este o imprimanta termica special creata pentru bucatarii, hartia iesind prin fata si avand o structura mecanica ce previne infiltrarea de lichid, fiind certificata in conformitate cu nivelul de protectie IPX2.

  Detalii
  Post Tagged with
 • bixolon-stp-103-pdg

  Bixolon STP-103 PDG

  Este imprimanta cu cea mai mica greutate si dimensiune. Domenii de utilizare: sisteme POS, sisteme de acceptare carduri, imprimare in bucatarie, data logging, mijloace de masurare a greutatii.

  Detalii
  Post Tagged with
 • citizen-cts-851

  Citizen CTS-851

  Citizen CT-S851 reprezinta o premiera industriala in domeniul imprimantelor inteligente POS, cu acces frontal. Are display grafic LCD si include un editor pentru a personaliza mesajele afisate.

  Imprimanta Citizen CT-S851 este ideala intr-o varietate de aplicatii, in orice mediu de lucru.

  Detalii
  Post Tagged with
 • citizen-cts-651

  Citizen CTS-651

  Imprimanta termica POS Citizen CT-S651 are designul spill-free si este alegerea potrivita pentru oricand aveti nevoie sa imprimati chitante. Nu numai ca ofera mai multe dar este si mai ieftina ca orice alt model de imprimanta competitiva. De asemenea este compatibila cu modelele Citizen , astfel devenind cea mai buna in orice clasa.

  Detalii
  Post Tagged with
 • sam4s-ellix-10

  Sam4s Ellix 10

  Configuraţie stabilă, durata de viaţă mare. Stil şi calitate unică. Domenii de utilizare: siteme POS, acceptare de plată cu card, imprimare de bucătărie, departament, restaurante, listare evenimente, data logging.

  Detalii
  Post Tagged with