Case de marcat: Custom

 • 346-ksmart_1-150x150

  Custom K SMART

  Custom K SMART este noua casa de marcat portabila, foarte compacta, care introduce noua tehnologie a consumului redus. Aceasta este dezvolatata de Custom si este ideala pentru produsele cu baterie interna. Custom K-SMART cu jurnal electronic este o casa de marcat mobila, cu interfata serial si are un design compact ce poate fi folosita in orice tip de unitati comerciale.

  Casa de marcat mobila dispune de o tastatura cu 29 de taste, de tip cherry. Numarul de operatori este de maxim 30, iar aceasta poate fi alimentata cu o rola de 57 mm latime.

  Are display LCD client si operator integrat si este dotata cu functia stand-by pentru economisirea energiei. Casa de marcat electronica se alimenteaza cu interna litiu 7.4V de 1500mAh (autonomie minim 1200 de bonuri).

  Custom KSMART este avizata in conformitate cu legea caselor de marcat actualizata 2018

  Detalii
 • 7f8e8ae91db58d5c2b00ba728c4cd230c8d855cc-150x150

  JSMART

  Custom J SMART este noua casa de marcat portabila, foarte compacta care introduce noua tehnologie a consumului redus. Dezvolatata de Custom, este o casa de marcat mica, ideala pentru produsele cu baterie interna.

  Custom J SMART este o casa de marcat mobila, dotata cu o tehnologie ce asigura performante inalte in ceea ce priveste viteza si fiabilitatea.

  Casa de marcat electronica fiscala J SMART este avizata in conformitate cu noua lege fiscala 2018.

  Detalii
 • 347-red_black

  Custom Big Plus -Model Nou

  Avizate in conformitate cu noua lege fiscala Cele BIG PLUS sunt ultimele case de marcat produse in casa Custom care datorita noilor procesoare adoptate imbina avantajele estetice si functionale ale gamei BIG cu tehnologia moderna de cosum redus. Casele de marcat BIG PLUS au fost proiectate pentru a oferi confortul maxim la utilizare impreuna cu performante care o fac functionala si fiabila. Dotate cu imprimanta termica integrata de 57mm, tastatura cu 42 de taste personalizabile si display grafic iluminat din spate cu culoare albstra (2×20 caractere operator/client) Cele BIG PLUS pot printa logo-uri grafice in antetul si la finalul bonului.

  Detalii
 • 348-q3xf_main

  Custom Q3X F -Model Nou

  MPRIMANTA FISCALA

  Avizate in conformitate cu noua lege fiscala Eleganta si inovatoare in liniile sale estetice se face remarcata prin performantele sale si prin design-ul sau sofisticat. Culorile, plasticul lucios cromarile rafinate sunt perfect imbinate pentru a se integra perfect in cel mai elegant si rafinat magazin. Caracteristicile tehnice, performantele si calitatea permit plasarea cel mai bine al acestei imprimante fiscale pe piata de retail, francizarii si distributiei omologate(GDO).Sunt disponibile interfetele Ethernet, USB.

  Detalii
 • 349-k3-f_main2

  Custom K3 F -Model Nou

  MPRIMANTA FISCALA

  Avizate in conformitate cu noua lege fiscala K3F este inceputul celei de a treia generatie de produse fiscale Custom. Cu o tehnologie din ce in ce mai rafinata si specializata K3F, pe langa imbunatatirea ulterioara a performantelor in ceea ce priveste viteza si fiabilitatea, deschide portile comunicarii mobile gratie interfetei Ethernet din dotarea standard, amandoua gandite pentru utilizarea acestui produs prin aplicatii dezvoltate pentru vanzarea mobila sau cloud. Nu mai sunt limite tehnologice cu K3F pentru a o gestiona intr-o retea locala sau geografica si este usor accesibila de orice dispozitiv, cum ar fi tableta sau smartphone-ul care au acces la retea.

  Detalii