In perioada 1 iunie – 30 august beneficiati de o reducere de 128 lei la achizitionarea noilor case de marcat fiscale cu jurnal electronic.

 • 347-red_black

  Custom Big Plus -Model Nou

  Avizate in conformitate cu noua lege fiscala Cele BIG PLUS sunt ultimele case de marcat produse in casa Custom care datorita noilor procesoare adoptate imbina avantajele estetice si functionale ale gamei BIG cu tehnologia moderna de cosum redus. Casele de marcat BIG PLUS au fost proiectate pentru a oferi confortul maxim la utilizare impreuna cu performante care o fac functionala si fiabila. Dotate cu imprimanta termica integrata de 57mm, tastatura cu 42 de taste personalizabile si display grafic iluminat din spate cu culoare albstra (2×20 caractere operator/client) Cele BIG PLUS pot printa logo-uri grafice in antetul si la finalul bonului.

  Detalii
 • 348-q3xf_main

  Custom Q3X F -Model Nou

  MPRIMANTA FISCALA

  Avizate in conformitate cu noua lege fiscala Eleganta si inovatoare in liniile sale estetice se face remarcata prin performantele sale si prin design-ul sau sofisticat. Culorile, plasticul lucios cromarile rafinate sunt perfect imbinate pentru a se integra perfect in cel mai elegant si rafinat magazin. Caracteristicile tehnice, performantele si calitatea permit plasarea cel mai bine al acestei imprimante fiscale pe piata de retail, francizarii si distributiei omologate(GDO).Sunt disponibile interfetele Ethernet, USB.

  Detalii
 • 349-k3-f_main2

  Custom K3 F -Model Nou

  MPRIMANTA FISCALA

  Avizate in conformitate cu noua lege fiscala K3F este inceputul celei de a treia generatie de produse fiscale Custom. Cu o tehnologie din ce in ce mai rafinata si specializata K3F, pe langa imbunatatirea ulterioara a performantelor in ceea ce priveste viteza si fiabilitatea, deschide portile comunicarii mobile gratie interfetei Ethernet din dotarea standard, amandoua gandite pentru utilizarea acestui produs prin aplicatii dezvoltate pentru vanzarea mobila sau cloud. Nu mai sunt limite tehnologice cu K3F pentru a o gestiona intr-o retea locala sau geografica si este usor accesibila de orice dispozitiv, cum ar fi tableta sau smartphone-ul care au acces la retea.

  Detalii
 • SUCCESM7

  Succes M7 – Model Nou

  Succes M7 este o casa de marcat fiscala cu jurnal electronic autorizata conform noii legislatii din domeniul fiscal. Conform legislatiei, casele de marcat electronice fiscale, aceste echipamente vor avea functionalitatea de export a fisierelor XML semnate pentru raportarile periodice ANAF.

  Detalii
 • TREMOL-M20-Valmed

  Tremol M20 -Model Nou

  Casa de marcat cu jurnal electronic TREMOL M20, compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin USB, RS232 sau WiFi. Poate fi utilata si cu acumulator pentru o mobilitate ridicata. TREMOL M20 este o casa de marcat construita în jurul unui microcontroler M3 bazat pe 32 biți. Folosirea controlerului din familia respectivă permite reducerea semnificativă a consumului de energie și prelungirea timpului de funcționare a dispozitivului fără alimentare externă.

  Detalii
 • activa-galaxy-plus

  Activa galaxy Plus -Model Nou

  Noua CASA de MARCAT ACTIVA GALAXY cu JURNAL ELECTRONIC.

  Conforma ultimelor cerinte legislative si are urmatoarele specificatii .

  Destinat pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulat, etc
  Permite exportul de fisiere ANAF din jurnalul electronic pe Sdcard/Memory Stick extern

  Detalii
 • activa-galaxy

  Activa Galaxy

  Unitate de masura programabila la articol,bonuri decontare Beneficiari si colectarea acestora in Rapoarte
  Dotata cu mufa LAN si suport SD Card in vederea conectarii online
  APARAT DE MARCAT CU MEMORIE FISCALĂ , Imprimanta termica EASY –LOAD, afişaj client cu un rând de caractere, afisaj operator grafic, acumulator Li-Ion, Jurnal Electronic cu 20000 randuri, baza de date interna pentru clienti.

  Detalii
 • SUCCES-M-265x220

  Incotex Succes M

  Aparat de marcat fiscal cu jurnal electronic, portabil si stationar.
  Succes M este o casa de marcat fiscala cu jurnal electronic, stationara, ideala pentru intreprinzatorii mici si mijlocii, usor de adus in conformitate cu noua legislatie din domeniul fiscal. Conform legislatiei publicate in Monitorul Oficial, casele de marcat electronice fiscale, vor fi conectate in permanenta la un server ANAF.

  Detalii