Despre noi

despre-noiElectrotac SRL a fost infiintata in 2003 – cu capital 100% romanesc – si este in prezent unul dintre cei mai importanti furnizori de case de marcat, cititoare de cod de bare, cantare electronice si consumabile.

Inca de la infiintare, scopul nostru este acela de a promova profesionalismul si seriozitatea fata de clienti si parteneri oferind un pachet de case fiscale de ultima generatie pentru gestiunea si managementul magazinelor, a supermarket-urilor si a retelelor de magazine.

Pe masura dezvoltarii modului de abordare a clientului in legatura cu sistemele profesionale pentru retail, compania s-a implicat si in distributia echipamentelor periferice si a consumabilelor din sectorul retail si nu numai, asigurand o varietate de platforme pentru multe tipuri de magazine, cu un grad ridicat de accesibilitate.

Echipa Electrotac este formata din tineri specialisti in electronica, asistenta tehnica, marketing si programare, ce creaza, dezvolta, testeaza, implementeaza, promoveaza produsele pe care le comercializeaza si le asigura suportul tehnic. Principiile care stau la baza succesului si coordonarii acestei echipe sunt: respect, devotament, profesionalism, seriozitate, incredere maxima si spirit deschis.

Avand multi clienti in Romania, Electrotac functioneaza pe baza de parteneriate axate pe o colaborare stransa cu partenerii locali certificati si distribuitorii autorizati.

firma