Case de marcat: Activa

 • activa-galaxy-plus

  Activa galaxy Plus -Model Nou

  Noua CASA de MARCAT ACTIVA GALAXY cu JURNAL ELECTRONIC.

  Conforma ultimelor cerinte legislative si are urmatoarele specificatii .

  Destinat pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulat, etc
  Permite exportul de fisiere ANAF din jurnalul electronic pe Sdcard/Memory Stick extern

  Detalii
 • activa-galaxy

  Activa Galaxy

  Unitate de masura programabila la articol,bonuri decontare Beneficiari si colectarea acestora in Rapoarte
  Dotata cu mufa LAN si suport SD Card in vederea conectarii online
  APARAT DE MARCAT CU MEMORIE FISCALĂ , Imprimanta termica EASY –LOAD, afişaj client cu un rând de caractere, afisaj operator grafic, acumulator Li-Ion, Jurnal Electronic cu 20000 randuri, baza de date interna pentru clienti.

  Detalii
 • activa

  Activa

  Activa este o casa de marcat cu multiple functii: conectare cu PC, iluminare afisaj operator / client, viteza medie de tiparire a bonurilor / rapoartelor. Prin constructie ofera posibilitatea reglarii ergonomice a pozitiei afisajului client. Recomandata pentru magazine, restaurante, baruri, hoteluri, magazine en-gros.

  Detalii
  Post Tagged with
 • activa-clasic

  Activa Clasic

  Activa Classic este o casa de marcat cu multiple functii: conectare cu PC, cititor coduri cu bare, cantar electronic, iluminare afisaj operator / client, viteza medie de tiparire a bonurilor / rapoartelor. Prin constructie ofera posibilitatea reglarii ergonomice a pozitiei afisajului client. Recomandata pentru magazine, restaurante, baruri, hoteluri, magazine en-gros

  Detalii
  Post Tagged with
 • activa-magic

  Activa Magic

  Este o casa de marcat portabila, compacta, cu acumulator, afisaj client, afisaj operator. Permite folosirea diverselor aplicatii software de gestiune ca imprimanta fiscala .

  Detalii
  Post Tagged with
 • activa-magic-ej

  Activa Magic EJ

  Este o casa de marcat portabila, compacta, cu acumulator , afisaj client, afisaj operator. Permite folosirea diverselor aplicatii software de gestiune ca imprimanta fiscala .

  Detalii
  Post Tagged with
 • activa-mobile-ej

  Activa Mobile EJ

  Aparat de marcat compact cu memorie fiscala‚ cu acumulator LI-Ion, jurnal electronic 3000 inregistrarii, Imprimanta termica Easy-Load, Afisaj client incorporat, Afisaj operator alfanumeric 2 randuri, Baza date interna pt clienti, Tiparire Barcod, Facturare , Auto power OFF, Texte liber programabile sau nu in timpul vânzarii.

  Detalii
  Post Tagged with
 • activa-royal

  Activa Royal

  Aparat de marcat cu Imprimanta termica Easy-Load, afisaj alfanumeric 2 randuri luminat, 3xRs232, USB text liber preprogramat sau nu in timpul vanzarii, afisaj client incorporat. Permite folosirea ca imprimanta fiscala impreuna cu diverse aplicatii software

  Detalii
  Post Tagged with