• PowerScan PBT 7100 (Bluetooth)

  Cititorul de coduri de bare linear imaging PowerScan PBT7100 cu tehnologia wireless Bluetooth ® oferă libertatea de miscare de care operatorul are nevoie, durabilitate şi performanţă, toate la un preţ accesibil.

  powerscan-pbt-7100

  Designul inovator şi unic al modulului optic al cititorului PowerScan 7100 combină caracteristici care sunt în mod normal disponibile pe modele diferite intr-un singur dispozitiv: până la 3 microni rezoluţie maximă de cod; distanta de scanare de peste 3,0 m la citirea de pe un suport de hârtie standard de etichete şi unghi larg de citire a codurilor de bare. Rezultatul este un cititor usor de de utilizat şi intuitiv care simplifică orice activitate ce citire a codurilor de bare.

  Viteza mare de citire si algoritmii avansati de decodare ofera rate de scanare de până la 390 de scanari pe secunda, ceea ce face PowerScan 7100 unul din cele mai rapide cititoare industriale disponibile.

  Baza de comunicare poate fi disponibila cu doua combinatii de conectare multi-interfata: RS232, Keyboard Wedge, Wand Emulation si USB si multi-interfata POS ce include RS232, IBM46xx si USB.

  Conectarea fără fir prin tehnologia Bluetooth ® poate fi realizata prin staţia de bază sau prin conectarea scanerului direct la orice echipamente ce au încorporat dispozitiv Bluetooth ® compatibil si permite un interval de mobilitate a operatorului de până la 100 m. .

  Tehnologia Green Spot patentata exclusiv de Datalogic permite un feedback al scanarii foarte bun ce ajuta la îmbunătăţirea productivităţii în special în medii zgomotoase.

  Programul de configurare Datalogic Aladdin simplifica procedurile de setare si pornire chiar si pentru utilizatori neexperimentati.
  Capacitatea de decodare: 1D / inclusiv GS1 DataBar™; Postal Codes;China Post; Stacked Codes-GS1 DataBar Expanded Stacked;GS1 DataBar Stacked;GS1 DataBar Stacked Omnidirectional.

  Caracteristici tehnice generale:

  • Viteza de citire: 390 scanari / sec
  • Tehnologia wireless Bluetooth actioneaza pe o raza de 100 m
  • Indice de etanseizare IP65
  • Rezistenta la caderi de la 2 m
  • Protectie electrostatica: 25 kV
  • Culoare: alb sau alb/negru
  • Dimensiuni: cradle – 23,9 x 11,7 x 4,8 cm; scaner – 20,3 x 7,6 x 11,4 cm
  • Greutate: cradle – 326,2 g; scaner – 354,4 g
  Post Tagged with