• Sam4s Ellix 20

    Configuraţie stabilă din metal, durata de viaţă mare. Stil şi calitate unică. Functioneaza in pozitie orizontala sau verticala. Optiuni: suport de perete, sonerie de bucătărie. Domenii de utilizare: sisteme POS, acceptare de plată cu card, imprimare de bucătărie, restaurante, listare evenimente (data logging).

    sam4s-ellix-20

    Caracteristici tehnice generale:

    • Viteza de imprimare remarcabilă 220mm/sec!
    • Imprimare bicoloră
    • Plug and play
    • Inserarea uşoară a hîrtiei (Drop and Print)
    • Tăierea hîrtie automatică, totală sau parţială
    • Protecţie cablu
    • Coluare neagră elegantă

    Imprimarea

    • Metoda imprimării: Termică directă
    • Viteza imprimării: Max. 220mm/sec (52 linii/sec)
    • Mecanica imprimantei: Ellix 20
    • Sensul imprimării: Monodirecţional
    • Viteza de transfer: 2400-115200 baud
    • Buffer de date: 4 kB
    • Rezoluţia: 180 dpi
    • Caractere/rînd: 42/56
    • Seturi de caractere: 95 alfanumerice, 37 internaţionale
    • Mărime caractere: Font A 1.69(SZ)*3.38(H) mm
    • Font: B 1.26(SZ)*2.39(H) mm
    • Barcode: UPC-A, UPC-E, EAN8, EAN13, Code 39,
    • Emulare: Epson, Star

    Caracteristicile hîrtiei

    • Tipul hîrtiei: termică
    • Lăţimea rolei de hîrtie: 80mm
    • Diametrul exterior maxim: Max.83mm
    • Metoda înserării hîrtiei: D&P (Drop and Print) „pune hîrtia şi tipăreşte!”

    Fiabilitate

    • MCBF: 70,000,000 rînduri
    • Durate de viaţă a imprimantei: 1*108 impulsuri
    • Temperatura de lucru: 5~45 °C
    • Driver: Windows 95/98/Me/2000/NT/XP/2003 server, OPOS
    • Senzori: Capăt de hîrtie, lipsa hîrtiei
    • Conector: Sertar 2 porturi (+24V)
    • Interfaţă: RS-232C (serial), IEEE-1284 (paralel)
    • Tensiunea de alimentare (adapter): AC 120V~230V±10%
    • Dimensiuni (Lăţime*Lungime*Înălţime mm): 145*200*140
    • Greutate: 1,7 kg
    • Tăierea automatică a hîrtie: Tip Guillotine, 1,800,000 tăieri
    • EMI Standard: EMI, FCC clasa A, CE Marking
    • Standard de protecţie la atingere: UL/CSA, TUV

     

    Post Tagged with